Thursday, January 27, 2011

Auchakk Im back!

Assalamualaikum semua :)
Phewwwwww fuhh fuhh berhabuk blog aku dah ,bersawang semua isk isk kasihan -___-
Rinduuuunyee nak update blog semua !Rindu nak blog walking and tegur kat chatbox semua hehehe 

Akhirnya hari ni dengan penuh keriangan aku menaip entry yang mungkin akan berlewa-lewa panjangnye :P
okay wait! 
Before aku melangkah lebih jauh aku nak wish 

HAPPY BIRTHDAY SWEET 8TEEN TO NURUL AZIROH BT AZIZAN ! 
My bff and my sistah ! ;) 
Kau dah makin tua :P hehehe 
Hadiah yang aku bagi tak seberapa huhu hope u love it ,my dear :)
ILY SOOOO MUCHIOS lah hehehe 



Okay ,so here we go :P
update dengan my latest activity hehehe 
semenjak dua menjak aku tak online sebab lappy abah guna bawak pegi pejabat isk isk sabar jee lah 
lepas dah okay ,baru dapat balik lappy hehehe suka suka sangat yabedabeduuu~

Okay nak bagitao lisence saya dah siap :P hehe L je lah -___- 
Now tengah belajar kereta hoho 16jam . Cukup ke ? pehh aku rasa tak cukup .
1st day ,pakcik tu bawak pergi tasik permaisuri then die explain semua and yeahh i got it .Alhamdulillah otak aku tak lembs that time :) Syukur .
Then pusing satu Bdr Tun Razak and terus keluar highway pergi Langat eh eh aku terujaaaaaaaaaaaa gilaaaaaaaa bayar tol buat kali pertama wahahaha *pelik tak aku? -___-
Habis aku sengih and teruja gila dengan pakcik tu haha kesian pakcik tu kene layan aku bercakap hahaha maaflah ye sebab aku mmg banyak tanya and rezeki aku kot pakcik tu pon sememangnye banyak cakap! :P
2nd day ,ecehh terus pergi sampai sungai congkak weh aku drive jauh kedalam -____- selekoh banyak ,lori ,budak sekolah ,accident hermm cabarannn betul wa cakap lu . Alhamdulillah semua berjalan lancar hehehe
Aku ingat weekend nih nak test drive sekitar rumah nenek pulak lah hehee gian dah bawak kereta pehh bajet tak aku? -___- Jujur tao :P

Ohh yaaa ,kawan kawan actually saya kerja dah ! 
Hehehe mari mari datang The Gardens . Hehehe boleh jumpa saya and borak borak :P
Hehehe angan angan betul nak ajak org dtg butik tu ,aku dah berhenti! wahaha 2hari je kot aku keje then time break aku larikk ,hehehe cool tak? 

Yang bestnye kawan kawan dtg melawat and nak cari kerja siap lambai lambai dekat luar butik .At first aku terharuuuu waaaa diorang datang tak bagitahu pulak then aku cakap dengan abg tu nak break . Abg tu cakap awalnye heheh padahal dari pagi dah plan neh dalam kepala otak aku yang bernas :P Abg tu pon bagi je aku break then punch card semua ,check bag terus blah hehehe *jangan tiru aksi berbahaya yang saya telah laku kan ini ye :)
Terus call Hariz tanya diorang kat mana wahaha then aku follow diorang je la lagi fun kot dari aku tak enjoy bekerja dengan kawan kawan yang macam lembs nak ngam -___- hampeh 
Tapi seriously 1st day keje mmg havoc and fun habissssssss! Ade abg tu sumpah perfect! haaaaaaa kan tgk aku susah nak cakap lelaki perfect but serious abg tu handsomeee gilaaaaaaa tahap gabannn lahh.Mula mula ingat die sombong semua then die lah yang paling banyak tolong aku and borak semua .Sporting pulak tu ishh untung siapa dapat dia wahaha ape aku merepek :P 
Aku keje butik kasut sooooo mmg kene panjat tangga kat nak cari stok haaaaa yang paling aku takkan lupa kasut-kasut jatuh ats aku time aku cari stok kat ats tangga and abg handsomeeee melangkah masuk bilik stok pehhhhhhhh ape yang boleh ku lakukan hanyalah sengih and 'bangg ,tolongggg' wahahaha yang siott abg tu gelakk -_____-

Yang membuatkan aku nak berhenti adalah pekerja-pekerja macam entah wahaha malas aa nak ngumpat :P tak baik hehehe
Bila diorang call ,aku bagi mmbe2 aku cakap wrong numb la ,Mira pergi toilet lah hehehe tak sangka aku nakal macam tu ish :P
Nama butik tu tak perlulah aku nyatakan hehehe tettt totttt

Takpe lah atleast aku ada experience kerja kan hehehe
Nak kerja lagi? Hrmm fikir 2kali kot . Dapat banyak offer but serious kalau sorang sorang aku taknak :( Dah serik hehehe 
And aku rasa nak habiskan lisence semua siap baru kerja kalau aku rajin wahaha 
Mama cakap aku nih mengadaaaaaaa je lebih hehehe 
Alaaaaaaa maa ,bukan Mira desperate nak kerja pon . Yelah aku nih lepasan SPM nak kerja sebab taknak buang masa and nak happy2 je so dari aku datang kerja tak happy baik aku dduk rumah belajar memasak ada jugak faedah kan kannnnn? hehehe 

Kejap jee dah nak masuk bulan 2 haish tak sangka aku dah 18tahun ish mimpi ke ape aku nih ?*tampar pipi lembut2 
Sekolah semua dah aku tinggalkan .
Ye Armira Amin dah besar! Dah 18 hehehe cuma belum genap lah :P
Cakap pasal sekolah kan ,haaaaaaa aku ada REUNION SKSB BATCH 2005 weeeeeeeeeee~
Tak sabarr hehe nak jumpa kawan kawan darjah 6 dulu pehh lama gila tak jumpaaa 
Mesti semua dah lainnn kan kan ada yang maintain jugak and mesti ade yang bawak GF or BF 
Amboi amboiiii hehehe :P

1FEBRUARY2010 - MID VALLEY - 11 until 5 

Ape nak buat ramai ramai kat Mid pon aku taktao ,sebab act aku vote KLCC hehe sebab boleh lepak taman kann then snap snap pics . Ramai and majoriti semua vote Mid so kita kena adil and ikut suara majoriti ! yuhuuuuuu ~

Now tengah layan korea je lahh hehe thank to HARIZ bagi pinjammm gila banyak movie korea hehehe 
Tadi lepak dengan diorang pehh lama berjam kot kitorang borak macam dah takde kerja haha makan ,minum ,gossip hehehe :P 
Nanti nak pergi camp5 ,OU . Jommm jommm siapa nak ikut ? hehehe tunggu lisence siap lah cehh berkurun lama lagik :P
Siapa siapa yang minat climbing tuhh meh meh sini 
Boleh bukak web nih . Okay cool sangat web die hehehe CAMP 5 1 UTAMA 





Ehh tibe tibe pulak Bieberrr nehh hehehe 
Siapa pergi ? hehehe 

Eh okay lah ,aku rasa kalau aku type lagi habis melalut :p
Nak makannn guaaaa laparrr ohh hehehe

Bye bye semuaaaaa 
Take care always ! ;)

xo,pink


2 comments:

Alyah Bakar said...

Huyoo, kakak kita ni pengawas lahh. *winkwink

pink said...

Alyah : hehehe zaman dulu kalaaaa :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...