Friday, October 8, 2010

Kuih jemput jemput


Hello semua semua yang handsome dan cantik belaka .Wahhh ! ape kes puji puji neh ? :P hahaha Okay okay act dah lame nak buat entry neh cume takde mood and kesempatan mase jea .Kena faham ye saya masih budak yang akan menduduki SPM tidal lama lagi :) SEKIAN *motif ? hahahaha Booooooo :P

Okay minggu minggu raya yang lepas mmg banyak lah kan jemputan raya and openhouse semua .Akuu mmg suke pergi makan makan tambah berat badan .heee I LOIKEE !Okay okay thankss pada yang jemput yeap .Nxt year jangan lupe jemput lagikk ;P heee *muka tak malu

Haaa cerita pasal openhouse aku kan kan .Hahaha mmg takde pics lansung dlm cam aku and aku mmg tak teringat lah kan :(
Sobs .Okay okay jumjum start ceritaa .Pagi awal tao aku bangun kemas rumah ,bilik semua .haha rajinn okayy :P
Pastu mama dah bangun siap siap potong itu ini semua kan ,aku tolong lah jugakk kan .Hohoo ofcourse la tlg okay ;)
Then around 10lebih kalau tak silap pergi amek mamat romeo tuh dtg .hohooo :P
Berpeluh lah kononnn .eeeee poyoooo :P weekkks .
Sampai rumah okay jee lah takde lah aku nervous macam last year kan ? :P haha okayy je nenek pon okay .wah wah gedikk plak kau Miraa :P
Pastu aku tlg mama itu ini semua pasangla dvd BOF tuhh ,haha sajee je bagi mamat romeo tuh tgk :P *but die tak tgk ponn gedik main hp je

Okay okay lepas zohor act openhouse rumah aku ,hahaha awl kann mamat romeo dtg .hee takpe takpe aku sukaaa nokk :P
Then kawan aku dtg ,dtg and terus terusan dtg :) yeap sumpah aku penat gila but tunjuk mukaaa happy lah .
Hari tuh jugakk aku jumpa kawan kawan dan kawan lamaaa gila tak jumpa ,lama tak lama dapat jumpa and tak pernah jumpa lansung ! Serious happy !Thankssss sangat kat koranggg .terharu neh dtg.
Sooo banyak gossips mcm mcm perangai lah aku jumpa kann .kahkahkah .Paling aku bengang dengan bbdk laki class aku .huuuu suka tao sakat sakat aku .haish agak agak lah beb .takpee ape ape pon aku tao korang syg akuu :) *haha takde motif

Pade semua kawan kawan yang aku kenal ,Thanks soooo much dtg kay ? hargai tao ! ;)
Pade Asilah ,Azim ,Aimi ,Ayap and kawan kawan yang jarang or tak pernah jumpa Thanksss too ya! Happy sangat jumpa korangg :)
*Pade mamat romeo sorang tuh ,heeee Thanksss syg :) Im soo happy dat day and thanks again yaa !Muahx !heee *kenyit mate muahaha

Okayy nak tgk pic kawan kawan yang lame tak jumpa and tak pernah jumpa lansung tak ?

Let me share d pics :) *semua curi dari dorang nehh

Asilah : since form 2 kot tak jumpe .lame tuuu enn ? hee
Okay neh pic dengan Asilah sygg muahx muahx and Miraa lalinkk jugakk .muahx3 !*hp asilah punye cam

Kenape skema sangat pose ? :P Asilah sekolah BTHO raseenyee kan kan ? Miraa plak sme dgn aku .hee

Si gedik ,Si tinggi lampai ,Si gigi besi :P muahaha

Okayy nnt kite dating bertiga kay ? Tunggu lah lepas SPM .sabar sabar :P

Azim : OMG serious lame gilaaa aku tak jumpa die .Haha dulu aku kawan musuh dengan die sbb suka ejek aku and cari gaduh dengan aku .Yeahh disebabkan itu maybe aku ingat die and kitorang kawan until now Kan kan azimm ? hahaha Since darjah 6 aku last jumpa kauu kan kan ? :) Kau dah berubah makin tinggi and pelik tak banyak cakap or kau malu huh ? :P hahahahah :P

Okayy ini diaa budak SMAKL and headboyz kat sanee tak silap akuu .Cehh layak keh ? :P hahaha joke joke beb *pic ini curi jugakkkkk .Sorray azimm :)

Aimi : Haaaa aku tak tao mcm mne boleh kenal rapat dengan minah neh maybe kenal melalui mamat romeo tuh then maybe kitorang sng masuk kepala and perangai kot .heee 1st time kitorang jumpee .wah wahh sukee :P haha elehh mamat romeo pon 1st time gak tapi gilaa berat mulot nak bukaaa :P poyooo :P

Okayy she's prettay aite ? heee :) She's nice person and crazy wackyyy huh :P hee joke aimi ! Budak MRSM Lenggong .heeee love youu babe :)

Hee and Ayap puny story pulak walaupon kita jarang jumpa semua but kita tetap kawan en enn ? :) hee nasib kau pandai bwk diri kau rumah aku wehh .heee thumbs up! Kita kenal pon sice form 3 kat tuition .Muahaha :P Time tuhh kan zaman kanak kanak .biasalah .hee btw thanks ayap dtg ! :) 

Haaaa sape lagi lagi and lagik ?? Mamat romeo ?
HAHAHA gila kena sepak aku letak pic die nnt :P muahaha *gelak jahat

Okayy nnt tak aci enn letak pic orang lain jee so aku letak pic die kay ;) heeee 



Jeng .Jeng .Jengggg !


Takdeeeeeee weks wekssss .tak dapat kebenaran :'(



Heee okay okay kita go on dgn story openhouse rumah org lain .
Serious dah lupa tarikh lorh .halamakkk ampun la yeaaa :P 
Okay biar gambar yang berceritaaa .Ting tonggg~


Okayy neh Abe and kitorang pegi rumah diep .heee Thanks abe ! ;)

Okayy neh kat rumah Naja pulakk .hee harus berposing posing yeap :P

Hahaha hariz kelaparang dengan cik Basy and half of Fakhrul :)

 Heee sukeee pulak bbdk nehh berayaaa :P

 She's pretty aite? Her name is Yusra :)

Peace from me and Iman .Ehh say Hi to reflection in mirror :P Thats Hafeez ! :P hahaha

Rawrrrr me and Ayu sygg ;) heee

Heee aku di pangku nanoi :P ringan jeh enn ? 

Okayy peace dari Minah gedikk .Snap by mamarazzi :P

Haaaa neh part yang best ,cikgu BM kitorang iaitu Pn.Aziah buat small openhouse untuk bbdk class kitorang jeea .hee sangat lah bangge hokeyhh ? :P muahaha :P Nehh dengan halaman rumah die lahhh .Sngat tak malu nak pose cmne depan diee :P Alaaa cikgu kitorang sporting and open minded ;) so chill lah kan :P

From left Hariz ,Me ,Hafeez ,Ayu ,Basy and Abe :) 

Yeahh gegedik santai pulakk kannn kitorang .Nak join ? :P heee

Abe ,kau pout pout lips kau fikir sexy kehh ? :P haha

Hahahaha yeahhh jump jump babyyy ! 

Hahaha eh eh muka aku apehal tuhh ? :P

Okay tu jea la.Gambar pon dah tak larat nak bercerita .heee 
Esok ade dua openhouse .Rumah Ikram and Basy :) heee
Best best kenyang kan perut and tambah berat badan kan kan ? :) 
Okay my trial paper hanya tinggal 1subject jea lagi belum jwb .Physics paper 1,2 and 3 .Doakan yang terbaik untuk saya kay ? :) Ameeeennn!

Mate ngantok sudah .Biasalah budak spm kan rajin tido awal skg .
Take care peeps ! 

xo,pink


3 comments:

Saybee said...

gud luck untuk paper physics nnti ! :)

l0veyd0veyd00 said...

azim tu nanti bila dah dewasa mesti encem :P

best ye korg muda mudi tergedik2...wkwkwkw... aku dah tua, kalau gedik dipanggil gila lak :P

pink said...

Adek : Thanks darlaa .dah hbs paper ponn ;)

Love : heee handsome kee ? :P haha
yeahh gedik gedikk lahh enn .
eh mane ade akk tue still mude lagi tuhhh ;) jum jum gedik dgn Miraa ! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...