Tuesday, October 5, 2010

Contest Bersama Si Kecil

Hello semua hadirin hadirat yang daku hormati .hik3 :P motif kau Mira ?
Okay okay straight to d point !

Tgk title aku tuh ? mcm dah ade anak pulak kan :P HAHAHA *gedikkk gelitis

Okay okay act today aku moody sikit sbb addmath aku T_T
then aku pon blogwalkin la enn ttbe jmpe blog yang super nehh .ceh cehhh bodekk kah ? :P haha ;)*kenyit mte
Pemilik blog nehh buat contest sempena celebrate bday her mum pada 31 0gos yg lalu then ttbe mood aku yang tgh moody ,down semua berubah jadi teruja nak join contest neh ;)

 Okayy nehh Cik Gayahspears yang chunn dengan ank buahnya yang sangat momel a.k.a comel nehh :D

Okay ini semua daku copy and paste dari blog Cik Gayahspears kitee ;)
Contest ini bermula pada 1 September 2010 dan akan berakhir pada 10 Oktober 2010

Syarat-syarat penyertaan :-
* Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini
* Sertakan link entry korang pada entry ini.
* Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@ anak sedara@ adik
* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu)



Aku cari cari pic yang sesuai and molek jeaa nak join contest nehh kan then finally i got it :)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa !







Heeee comel comel tak kami ? yeee aku tao aku tidakk but budakk tuhh comel enn ? :P 
Haha okay okay sape sape yang selalu bace blog aku mesti confirm2 dah tahu siapa itu wahai budak berbaju kuning kuningan kan kann ? He's my lil cuzzy .His name is Muhammad Aqmal Syahmi and he's 8 month y/o :) Geramm sangat kalau jumpa diee ciummm ciumm aku kat pipi labuhh diep :P hee and die sangat lah nakal . okay okay lebih lebih plakk citee :P aqmal ,kaka renduuuuuu sangat dekat aqmal .muahhxxx ! mcm berbulan tak jumpaaa .ecehh :P



Okayy aku nak tag 3 org yang sangat bertuah ! ;) 




DONE !
Cik Gayahspears hot boleh lah menilai entry ini yeaapp ;)

Esokk Chemistry and Bio paper 3 .OMG
wish me luck peeps !

take care ya!

xo,pink

3 comments:

Cik Pieka said...

alamka tersenanrai dlm contets. kene cri gmba dr skg ni. haha

l0veyd0veyd00 said...

Muhammad Aqmal Syahmi comelnyeeeeee!! pipi lanjuttttttttt! aku picit2 lempang2 kang.

Gayahspears said...

done~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...