Tuesday, September 7, 2010

Shopping

Yeap gurl sangat sinonim dengan shopping .Meh cakap dengan aku mane perempuan yang tak suka shopping .heee cume yang berbeza tahap kegilaan masing masing lah kan :P haha

Okay semalam hari Sabtu kan kan ? Aku ,Ayu ,Yusra ,Mirul iaitu adik Yusra dan sepatutnya Basyirah semua keluar shopping raya but tiba tiba Basy ade masalah yang tak dapat dielakkan :( hmm sedih tao ! Mc'Queen tak lengkap :'( huhu Nak buat cmne niat nak shopping kene teruskan lah .Kitorang pon pegi lah berempat .
Mula mula pergi TS nak cuci gambar Ayu dulu then ronda ronda kejap terus pergi S.Wang .Dekat S.wang perot aku gila tak selesa .haish nasib mood shopping sangat meninggi .heeee xD Agak lama kami di S.Wang .Mcm mcm kedai kitorang masuk .haha then tak jumpa jumpa jugak .lawak lawak .Adik Yusra,Mirul kejap jea jumpa semua .Senang ye jadi lelaki .heee simple kan :)

Then terus menuju ke Zara ,Lot10 .Hee sangat menarik tertarik hati kuh .Lepas tu siap tersempak dengan Penny and Ye nee bdk class 5SC1 lagik .hamboi kitorang yang nak raya kau kau orang pulak amik kesempatan shopping and bercuti malasan yeappp :P Haha
Jalan terus ke Pavi .yeap snap snap pic di depan Pavi dengan muka tak tahu malu .xD
Haha okay okay like usual i will share my pitcha with u all, aite? :)

 Nampak kami ? :P kemerengan suda bermula :P

 Mc'Queen without Basyirah .huhu

 Hee photographer nak jugak kan ? :P

 Hee geram tgk kasut ayu yang diva gituuu :)
 
Bersungguh sunguh kami try kasut :)

My Ayu and My Yusraaa :)

 Me and Yusraaaa :)

Jakun-ing :P

 Otw to Pavi :)

 S.A.L.E

Ank dare taktao maluuu :P

Hahaha bajet gilaaa kan but aku suka pic nehh :)

Okay then pegi TS kejap amik gambar Ayu yang telah dicuci and jalan jalan kejap kami pon balikk :)
Huhhhh sangat penat okayy .Nasib lah lrt tak ramai sangat .haha sampai Mirul terasa nak muntah lah .haha lawak aku tgkk :P 
Hee sampai BTS ,aku turun sorang then byebyeee macik syg dua org itu .
Keluar je tgk mama dgn abah dah tunggu .Hoho Alhamdulillah kaki aku dah sakit giloksss .Naik kete terus merungut itu ini .Hahaha biasalah bila aku membebel :P

Malam tu shopping jugak .Hee dengan semua family lah .Pegi beli tudung .Okayy okayy aku ade panduan kalau korang nak shopping last minit kat jalan tar .
Jangan lah pergi waktu waktu kemuncakk tengahari butaaa tuhh .Mmg sangat ramai lah kan .Cube pegi lepas bbke .haa takde lah ramai sangat tapi kalo dah last last minit neh tak tao lah kan .Hahaha :P
Haaaaaa benda yang nak diceritakan act okayy tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~


jenggggg~


Hahaha .aku bersama adik adik cuzzy ku serta org tertinggi dan kerdil dari Pakistan :) *tak silap aku lah

Hahaha berani tak aku ? hahaha *angkat kening .Okay beliau sangat tinggi.Pada mulanya rasa mcm gerun but lame lame hilang lah .Hahaha .Okay dorang cari duit tangkap gambar rm10 .Okayy la tuh kan :)
Cube tgk tinggi aku dekat perut or dada ,hrmm kira aku nih tinggi jugak org nyaaa .Muahahahahha :))
Adik sepupu aku pon dah same tinggi dengan orang kerdil tuh .Haha aku bahan diep bf bdk kicik tu .Ngamokk okayyy :P

Okay la ,penat aku cerita .Act entry ni aku nak post Ahad but aku asyik keluar jep mana lah sempat so tersimpan lah diep dalam draft then today aku habiskan jugakk :P

Take care ya!
Bye byeee
xo,pink


5 comments:

twinkle twinkle said...

subhanaAllah Tggi nya die

pink said...

SubhanaAllah :) sangat tinggi ohh

Saybee said...

wahh , shoppin ! hesh . adekk round2 satu jusco tadikk , tade jugak ksot rye -.-''

pink said...

hee aloloo nie dah jmpe belum kasut raye nyep ? :)

Saybee said...

blom . cerewet gile adekk . haha ! tkot jea ta sempat na crik -.-''

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...