Friday, September 3, 2010

Majlis yang sangat bahagia :')

Assalamualaikum semua.
Hello and Hi :D hee auww tgk tittle aku itu .Kan entry semalam ade bagitao yang malam semalam sekolah aku ade buat Majlis Khatam Al Quran ,Berbuka puasa dan solat hajat bagi student yang exam besar yeap :P haha besar la sangat kan .eceh :P okay okay straight to d point .Semalam semangat okay aku pakai jubah .haha yela bila lagi nak pakai kan .auw auww :P haha purple lagikk .haha agak segan pada mulanya then ayu sampai pakai jubah okay stop aku dah tak segan .haha .Eh aku pakai jubah nampak tinggi gilaaa okay ? :P ye aku tak perasan but kawan kawan aku cakap jugak hantu galah :P haha yippi *nada bangge 
Kene la pegi awal kan sbb bbdk class jadi penyambut tetamu .Pukul 5.30 gerak dengan basy sygg :) hee
Sampai sampai ye agak awak kami disitu then selepas bbrapa minit baru lah berduyun ahli 5sc2 dtg :) heee masing masing lawa lawa and handsome lah sangat aku tgk :P haha semua pakai riben bunga yang kitorang buat sendiri tuh :P excited :P
Err malas nak cite lebih kan ,spt biasa akan ku serta kan gambar gambar credit to Cam Ayu :) thanks darlaa :)

Kalau nak tgk stay ,if tanak or meluat syuh syuh saya halau :P ngeee






Model model muslimah :) auww .haha gegurls 5SC2 .LOVEEE THEMM

Posee cikgu ? haha alamk student terlebih sudahh :P

Macam nak pergi nikah pon ade .Yelah jarang tgk dorang bersampin sampin cm neh .Nampak kachakk :D



Lovely teacher :) cikgu BM kami yaww XD rawkkk okayyy :)


Okayy sessi sambut menyambut sudah mulaaa :)


Auu my lesbo .Ayu darling <3 Eh die adep blog .syuh follow diep :D

Okayy jejaka 5sc2 :) heee macho lo konon .hololohhh :P



Tadaaaaaa 5SC2 in d houseee :D heeee



Beratur amik makanan pon sempat okayy :D haha peace cepat kat aku :P

Yeahhh match takk ? awww purple VS blue :P



Auchakkk pose gitu :P




Makan pon sempat lagi tao :P auwww

Betol betol lahh pandang camera -.-' hek elehhh

Haaa kan handsome tu semuaaa :) Echeh :P bangga korang?



MC'QUEEN <3

Sayang mereka bertiga sangat sangat :') mereka memahami diri aku yang sebenar :) 

Okay tamat .Eh kejap !












Jeng 


















jeng






















jeng gambar KONTROVERSI  di bawah :P tett








































scroll ke bawah lagi :P cepat cepat :P hahaha



























































TADAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD

Naqeeb and Ayu :) ceh ceh mereka hanya lah kawan .adekah benar ? hahaha :P

Haha tu jea lah nak share dengan kau kau orang semua :) hee
Itu semalam .Haha dah la plan mlm tadi tak menjadi .ape lah abe neh -.-'
kitorang gegurl dah ready nak berlakon :P ngehh
Itu semua semalam yang takkan dapat diulang kembali .aww :')

Hari ni kat skola pagi pagi dah ade meeting pengawas kat bilik pengawas la kan .
Kiranya mcm aku tak blaja la today .heee biasalah mood raye raye :P
Ade spotcheck besar besaran ouhh .takot takot tak ?haha
Yelah takot bbdk bwk mercun or anythin yang biasa nak mula holiday kan :P
Then waktu balik pengawas kena beratur iringi mse nak salam .auww time salam dengan kawan baik aku my aziroh and mc queen :'( sangat lah sayu hati ni .rase sedih ,happy semua ade .haha padahal esok aku nak keluar shopping dengan diorang .comel comel jea semua menitis air mate .pelok pelok .huuuuu terharu la :')
Aku ingat nak pergi jumpa orang orang tertentu then mintak maaf but orang orang tertentu tu tak dtg ,hrmm .Bukan rezeki aku maybe :)


To siapa siapa yang bersekolah di SMKSB yang tak puas hati dengan aku or aku ade buat salah and everything yang buat korang terasa ,marah ,dendam semua .Aku mintak maaf .Aku manusia biasa yang banyak membuat salah .Aku memohon keampunan dekat kau kau orang semua .Dah nak raya la weh perlu ke dendam dendam .Kita pon masing masing dah nak besar kan ? nak SPM ? Aku harap korang maafkan aku :) Pada murid biasa yang pernah aku rampas barang barang kau orang tuh .Ampun ampun .Aku pengawas hanya menjalankan tugas .huhu.Echeh drama syahdu pulakkk -.-'

Now ,aku sdg relax relax dgr lagu sambil guling di katil .auww lame nya tak cmne .syiokk ohh ! haha

Tadi borak dengan mamat tuh kan :P haha 'Mao shopping okayy' :) lalalala~ korang faham tak? :P haha gedik nya kau Mira ! :P


Cuti dah mula .Hw and modul modul sangat lah berlambak -.-'
hrm aku nak siapkan before raya jugak .Chaiyo3 Miraaa !Semangat semangat :P
Kay peeps ,penat type panjang panjang .bye byeee .
Take care 

xo,pink

























4 comments:

ayu said...

mira darlaa.
kurang asam kau ltk pic aku dgn naqeeb.
but but. kali ni anda dimaafkan. haha.

ILYSM <3

twinkle twinkle said...

skola ape ni?:)

pink said...

Ayu ,hahaha
auww terharuuu :')

ILYSMTOO <3

pink said...

twinkle2 : hee SMK SUNGAI BESI .tahu? kenape ? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...