Saturday, August 28, 2010

jubah halimunan harry potter boleh ?

 pic takde kene mengena :P Draco Malfoy yang handsomeee !

Tgk tittle aku ? Ha-Ha . Ini lah akibat tak tidur semalaman berjaga . Mate tak bole pejam lah bhai .Asal eh ?penyakit keturunan oh what ? :P haha habis lah esok jadi panda CUTE :P *perasan
Okay back to d point .title aku macam tuh sebab aku baru beli jubah halimuan tuh !*poyo and berangan
Act aku beli jubah untuk hari raya nnt .ngeh but baju kurung still adep la jugak kan .haha kemain kan aku jubah .haha tak pernah aku ade dlm seumur hidup wehh -.-' sangat kesian kan kempunan jubah aku neh 

Malam semalam la shoppin dengan nenek semua ,tgk nenek try jubah kan aku pon mcm eh lawa nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sambil mulut ternganga :P haha then cik dah pon suruh try jugak .aku pon on saje lah then bila pakai whoaa spt ade yang menyuruh aku membeli jubah itu .haha perasan cantik and ayu dalam jubah tu ckp mama 'maa ,NAKK NAKK ! :P '
Mama setuju je kan ank dara diep nak tu nak ni ;) hee thankss mama ! ILYSM :) ohh Abah ku juaaa .muahx2 ! 

Pastuu kan mata aku tertumpu kat satu lagikk .haha omg sangat lawaaaaaaaa :') teharu plak tgk baju tuh 
then amek baju tu tgk dekat dekat*aku kan rabunnn -.-' haha 
waaaaa then pandang mama .haha mcm biasa la mama bagi punyaaa ;) heee suka sukaaa makk ye nokss !

Nnt lah if ade mase aku snap baju dua tuh kasi tayang dekat belog tercinta kan *nak jugak tuh

Haaa tahun ni tema family mmg jubah lah bagi ladies semua kan ;) I likee :)

Now ,aku sedang berselimut dan jam lappy menunjukkan 4.32am .whoaaa jadi pandaaa laa mate ku :P takpe comel kan :) hee
Mule mule fikir nak tido tapi mate tak ngantok then buat keputusan nak on lappy tapi hati kecik bagitao aku yang takot tapi otak fikir positive bulan puasa kan tiba tiba teringat kate kate seorang mamat romeo mengatakan pelbagai kepada ku dan aku cuba menolak jauh jauh kata kata itu .syuhh syuhh :P
Akhirnya FB ku dionlinekan .haha mcm dah lame tak online je :P Boooo .then tgk my lil sys online tegor lah .hee kitorang borak dari pukul 1l lebih until now :P Ily dekk :) aha btw she's have her own blog . Check it out okayy .Thankss teman sys tao :)

auwwwwwwwwwwwwwwwwww *ttbe pondan pulak kat sini kejadah nyaa :P

Haaa dah dah pergi sahur lah :P
heeee puasaaa tao jangan ponteng ye :P 
ramai pulak on FB selepas sahur .bagus bagus take over aku nak beradu pulak ye :)

Okay darlaaa semuaa ,
take care and have a nice day ! 

xo,pink

Morning sunshine ! :) *panda cuteee sleepy



3 comments:

✿ emaxoxo ✿ said...

aww jubah cantikk <3

Saybee said...

Na raye dengan jubahh jugakk laa ~ XD

heeeee , siryes hepy dpat borak lame2 gituh ;)

auwww , terharu nyeee ! ilyt ! ♥

sys ponn thanks tau teman adekk jugakk ! :)

pink said...

Ema : hee u beli lah jubah juga ths year ;P hee

Adekk : yeapp yeapp kite sme sme berjubahh nakk ? :P hee
hekk namo ckp thanks la dekk :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...