Wednesday, August 18, 2010

Darlings !

Salam and hello semua .wah wah pejam celik pejam celik .chakk hari ni dah masuk puasa yang ke-8 .Alhamdulillah aku masih sihat walfiat untuk berpuasa .whoaa* ade makne ? hee korang puasa tak? :P
Ish ish tadi balik sekolah jalan jumpa ade la beberapa budak ni boleh pulak dia hisap rokok? Astagfirullhalazim .aku geleng je nak tegur tak berani yelah japg dia hentak kau sorang sorang tak nayaa ? err aku pun tak tahu lah sekolah mana .haish macam macam .

Pagi tadi bangun sahur senang lah ,hee aku mmg sng bangun pagi okayyy ? ;) lalala~
then makan tak banyak sangat cukup untuk aku alas je lahh .haha *yela malam tadi aku supper pizza .haha abg pizza hantar kat rumah malu malu lah pulakk ? :P hahaha lawakk tapi comel :P
then sambung tido balekk ngantokk lahh .haha kang kat class tak pasal pasal aku tido membutee :P haha
then mama kejot balik suruh siap semua nak pegi sekolah kan .bangun bangun gila sejukk bhai .tak tertahan aku .haha .sejukk gilee -.-' hujan eh mlm tadi ? haha nampak sangat aku tido mati :P


Dekat sekolah ,mcm biasa je kot .tak banyak sangat xtvt .borak borak then siap kan hw .
yeah aku sekarang sangat lah rajin okay .
bilik aku sudahhh sangat kemass ! I LOIKEE .haha semalam tak dtg skola sakit perot aku kemas bilik aku yang dah mcm tongkang pecah neh then sangat lah penat pukul 4 ptg baru habis siap kemas dari 11 pagi .haha dasyat kan ? yeahh ni aku kemas untuk raya sekali .whoaa bajet kau boleh raya sakan lah tahun neh :P
hw pon semua sudah aku bereskan .yeahh happy sangat .haha sudah tidak ade tittle penternak hw kepada ku lagi :P booo .

Okayy skg neh aku akan away dari duniaaa alam mayaa nehh ?ceh boleh kah? huhu yupp aku mesti boleh ! Go ,Miraaaa ! Chaiyo3! aku tak akan online fb lebih dari 2 hours and blog kesayangan ttp akan aku update but tak selalu lah .
Kalau boleh nak je simpan lappy neh then kunci dlm almari tapi apakan daya skg neh info semua ade kat internet so nak ta nak kena gune jugak kan ?betol tak? :P haha

Hahah tadi godam godam lappy jumpa plak video time partay kat bj hari tu .haha
rase mcm nak upload tapi macam tak nak .

video

Haha upload je lah .abai kan suara suara yang sangat sedap tu ehh ? :P haha
kami sangat excited act :P lalala~
best sangat partayy tu .omg foods dieee perghh .Okay Miraa ,sesungguhnya aku berpuasa :) Syukooo :) hahaha

ehh kau kau orang mesti dah dapat pic class kan ? aku pon dah dapat lahh :P wekss *ape masalah anak dara cik Amin neh?

okay nak jugak tayang bbdk class aku yang sangat baik dan sopan santun sertaa sangat lah pendiam semuanya *okayy semua tu opposite okay :P haha gelak gelakk

kann i've told u ,tgk lah semua sopan je :) sejuk perot ibu wahai wahai budak budak yang dlm pic neh :P haha

Haaa tadaaa neh pon still nampak okay lah .haha yeahh kami rawkk ! pic neh tak lengkap semua ahli class 5 science 2 neh :P hee

Okayy nnt bila update entry lagi aku buat about sorang sorang ahli 5sc2 okay ? :) *pssstt kau kau kau bdk 5sc2 aku tahu kau orang bace belog aku senyap dan sunyi kan ? elehh aku tao dahh :P haha

Ngantok tapi degil nak update lagi .haha gedik namanyaa :P
rasa rindu pulak dekat baby aku tuh .huhu Baby Aqmal yang bucukk bam bam tuhh :P *motif ?
nak hilang kan rindu aku tataplah pic beliau yang kesenunuhan nya agak terjagaa :P haha
Aqmal ,maaf kan sys ye masukkan pic Aqmal yang sangat senunuh ne :P haha muahaha

Ish ish melelehhh :P hahahaha

Alalala mana gigi mu wahai budak kicik kuu? :P haha

Ehh mulut kite sexayy tak ,kakak? :P

Haaaa mcm mane neh kakak na amek pic tak nampak pipi bam bam aqmal neh ? :P hahahah

Heyy girls ,my name is Mohammad Aqmal Syahmi .Nice to meet youu :) hahaha

Ha-ha-ha kakak, okay tak Aqmal wat cam gituu ? nampak machoo tak? :P hahahaha maluuu maluu ahh

 heee sayang sangat kat aqmal tao :) imysm laaa budak ! eee geram nak gigit pipi die lagi huahuahuaaa kejam kan aku :P

Okayy laa korangg ,nak tlg mama masak sudah ! 
Selamat berbuka okay ?
Take care always and salam 

bye byeee muahhh :P

xo,pink

4 comments:

Un Phat Lee said...

pic aqmal yang keempat tu:mata die macam mata ziana zain beb.aka the rock.ehe XD

pink said...

haha oh aqmal neh mmh fav artist diep kak ziana tuhh .tu sbb diep ngadep buat cmtuhh .haha
yeahh rawk ! :P

Zezebel said...

Salam kenal.
Comelnya tu baby, tolong cubit pipi dia untuk saya ahhh... Hehehehehe....

pink said...

Salam kenal balek Zezebel :)
haha cubet kan pipi diep ?
ohh bolee sajee .akan daku laku kan :P haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...