Wednesday, June 16, 2010

Hari ini dan seterusnya

Hello semua .sihat tak ? wah wah bajet pulak aku nak tanya tanya . hari ni aku update petang .dan baru balik dari pasar borong selangor .wah rajin pulak aku .yela mula mula wc dgn hafeez then mama call suruh siap siap nak kua dgn neksu and abg Nazim . hee .pegi jea la kan .

Pagi tadi .ye selesai jugak kan .
to him : i'll missin u , :(

Okay cheer up ,Mira .kau kuat kan .semangat semangat .baru cmni nak demam semua .haih banyak lagi dugaan yang kau akn tempuh bila makin dewasa ni tao .ingat tu ! ini la manja sangat .hm .nyampah pulak dgn diri aku sendiri .huhu .Chaiyo2!

Ye tahun 2010 banyak meninggalkan kesan pada aku .wah wah tape tape kalao panjg umur akan aku ceritakan kisah kisah yang terjadi tahun ni bila nak masuk tahun 2011 okay :) InsyaAllah .

Addmath project sape dah siap ? share lah .hee .banyak lah kau Miraa .weks .erk aku mmg sangat Malas nak buat ! ngee .tolong hilang kan sikap malas aku boleh?  hihi

okay okay nak tgk movie lah .nak hilang kan tension .sape nak teman ? jom jom .haha -.-'

okay lah malas nak type panjang panjang .suhu badan panas :( taknak bagitao mama ,abah la .cpat sihat sihat!
 chaiyo!

*ttbe nak dga lagu ne
 


xo,pink

6 comments:

(: syai_sharif :) said...

ahahh pasar borong slangor katne? :D

ohh shahir comel enn? gee :P

pink said...
This comment has been removed by the author.
pink said...

syai : hee dekat selngor la .dekat dgn bdr putra permai . yeahh shahir comel comel ;)

shasha said...

aha! add math! hee..terkenang zaman skolah..haha

shahir! yeah! (:

pink said...

shasha : hee auww terkenang yee ;)biasala tuhh ;)
shahir ? haha yeahh !

enyheartsdiamond said...

dear.. lagu kat blog kita sama? :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...