Sunday, May 30, 2010

Youth'10 ,28 May 2010

Hey hey hey ! whoot sup ?! hee okayy act nak update about youth'10 yang aku pegi but smlam busyy lahh .haha so terlambat update . hee .

Okay aku pegi Youth'10 tuh dgn all my gurlfie . haha best kot ! sangat gedik pada hari tuh jeee ;P
Kitorang pegi hari Jumaat .saja pegi awal awal pagi .sangat awal kot .haha dari rumah semalam janji dengan semua pukul sembilan pagi tapi kitorang sampai sembilan setengah .ye sangat kesian dekat syazliaty .hee menunggu dengan penuh kesabaran .haha .
okay pegi rumah Miraa mashaluddin then tunggu basyirah then baru pegi .hee
Jumpa semua kat lrt and teros pegi .
ye malas nak type and aku tayang gambar je lahhhh -.-' *gedik plakk.

okayy LIKEEEE gilaaa kat red carpet neee okayyy <3 haha 

syaz and basy <3

okayyyy sangat gila glamour nehh .semua nakk .yela dtg awal kann ! heee



heee geli kot dgn menatang nehh .hahaha :P

huhh siti siti .heee sangat bertuahh kot kitorangg hari tuhh .mcm2 dapatt jumpaaa ;) hee

ramai nyaaaaa .kot ;P tde motiff

ehh hari jumaat time nehhh ** HAHA phm mksud aku ?waktu neh tengahariii .:P

hehee sport punyaa bahagiannn :)

pintuu masukkk . hahah tade keje dahh akuuu kot

and da last pics . 

muahahaa
HAHAHA

jeng jengggg

tadaaaaaa -.-'



hahaha sajaaaa cover mukaaa . i kan pemaluuuuu nyahhhh ! auwwww :P *bdn penat gilaaa kot

dah dah malas na upload pics lagikk -.-' haishhh
okay pada pagi pagi yang indah ne kan .orang lain sebok tido ,aku update blog .haha
semalam balik lambat kot .pegi rumah cik dah kat Rawang .alalala jumpa my baby bum bum Aqmal tuhhh .
sampai teros ciummm pelokkk deaaa .muaaaahxxxx ! aiteee sangat renduuu kot .sangat :') huhuuuu.Dea dah kenal orang lah .bila aku dukung dia diam jee .nak pulakk tuh .hahaha .dah kenal aku kot .muahaha*perasannn

sangat sayang pada diaaaa .bilaaa huggg deaaaa masalahhhh hilangggg . muahahaha . iloveeyouuu babyyy <3

pagi tadi wan buzz aku kat ym .ngehehe .lamaa jugakk tak chattin dgn dea .hee wan ,imissyouu ! hee
nnt buat ao mcm yang aku suruh bilaaa holidayyy .hehehe .
okayy la belum mandi lagi nehh .hahah 
wangyy okayyyy .syuhhhh syuhhh -.-'

bye byee readers , take care ! 
xo,pink


7 comments:

syue said...

jelesnyaaa, nak pergi dohh sebenarnyaaa :O

call me ali said...

hahamuke mira pling hot

pink said...

Syue : ;) then nape tak pegiii? hee
Ali : hahaha *blushing hahahaha :P

Alan said...

i datang hari ahad je huhuhu

pink said...

Alan : ohhh i hari jumaat dah pegi .hee *semangat :P

enyheartsdiamond said...

sis pergi hari jumaat sekejap.. sabtu tak pergi.. ahad pergi :))

pink said...

Sys eny : ohh alaaa ta nampakk ponn .hee rugi nyaaa .dah la minat bce blog sys ;) hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...