Sunday, May 16, 2010

UUUUWWW kampung gila cikgu tu ?

Hey heyy and good morning u ols ! Ahad pagi yang cerah ni ,bangun lah seorang anak dara pagi pagi walaopun anak dara itu tidur lewat malam tadi gara gara kepala nya berdenyutan .wahhh ayat aku .gegediksss youuu .eiuww .Ahaa tittle aku ada apa huh?! haha act tu salah satu dialog yang aku kena cakap esok dalam sketsa .uuuuww agak kurang ajar kan -.-' Badan pengawas buat satu sketsa .dan aku melibatkan diri pada saat saat genting nehh .haish but we'll do da best for our teachers ! yaawww !Chaiyo chaiyo ! hee best kot dgn bbdk sketsa nehh .Gilaaa beluuuuu semuaaa .hahaha .ketua nya bdk form three .hahaha :)) ape lahhh -.-' gelak sensorangg .Booo Miraaaa ramai ramai ! hahaha :P

Okay tanggal 16May ini pada tahun berapa (idk) hee .okay okay teroskan ape yang na dicakapkan
HAPPY BIRTHDAY ATOKK ! 


 Atok ,atok ,Mira sayang atok .ilysm ! hee

hee Semoga Dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta tubuh badan yang sentiasa sihat .Amennn .eh eh korang ameen cepat ;) hee Atok punya birthday satu bulan dgn aku .wahh nakk nakk jugakk tuu glamour .haha .and hari ni jugak adalah Hari Guru .hee SELAMAT HARI GURU pada semua guru yang mengajar di SMKSB exspecially yang mengajar 5SCIENCE2 :) Terima kasih ,Cikguuuu ! ilebiuuuuuu !
Untuk cikgu cikgu di Tadika Islam Annur (hehe baik kan aku )
Cikgu di SKSB :) imissthemalot :'(
Cikgu di SRA Dianatul Islamiah .renduupppp sangaddd :'(

Mlm tadi kepala aku penin gila kott ,huhu then text him and blaa,blaaa .uwww mana bole citep .huhu
tahan jea lah aku kott ,huhu penakot kan nak pergi dapur ,gelap sumee .then layan mata ne lelap mcm tu jea lahh  .ahaa aku ta pergi tuition hari ni .muahaha :)) esok aku ganti lah dgn azi :) hee
Hari ni na pegi cari calculator lah :) *kena marah dgn sume orang sbb calculator hilang .haha plus kena bebel lagi lagi dgn tettttt .uppsss .heee 

Nextweek mid term .uwwww auwww haha gegedikss jap -.-' 
Chaiyo chaiyo Miraaa!
Okay ,na story jap .act aku and bbdk clas ade buat one group iaitu Korean Lovers .haha president nya lelaki tao .bukan auw auw tao .haha naib president nya jugakk .haha okay so kat sini aku na invite korang join this group pada sape sape yang hard die korean fans !uwwww ayat ta bole belahhhh la bhaii .haha
click sini okay 'KOREAN LOVERS' . join lah okayy .sayang koranggg .haha :) aku one of admin for da 
group so tegor tegor lah kalo dah join tu :) hee*poyoooooo gilaaaaaaaaaaaa akuuuuuu 

Hee semalam berlatih sketsa dgn budak budak tu .haha best bestt kott .bnyk junior tapi otak dorang gilaaa jugakk tu yang best ! haha iloveethemm :) ecehhhhh ecehhh .
Dah lame ta jumpa my babyy boo tuu .imissyou la budakkk kecikk .makin tembamm tao .hehe
Aqmal ,kaka rendupp kamuu .muah muahhhh !
okay lah, GOODBYEE koranggg .hehe
Take careee !

xo,pink

2 comments:

FiRsYa MeLisSa said...

ngee....suke baca entry myra~best2...
nnti baca entry akak eyh!! komen skali~
Saya tak nak dah ingat cerita Sabtu hari tu

pink said...

haha .Mira bace la akak punya blogg :) update jee hari hari kayy :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...