Sunday, May 9, 2010

Only God Knows

Hey hey semua semua :) selamat petang semua .hari ni hari ahad .uhhh hari untuk kita rehat kan diri :) muahaha
poyo gila ayat aku .yea sangad penad okay semalam .muahaha btw Happy Mother's Day ,mama ! iloveyouuu mamaaaa .love you always okayy ! muahx !
To all mummys in da world ,i'm wishing Happy Mother's Day ! .

Aha ,semalam semalam .pegi smk ttdi .Ade ape? he elehhhh poyos plak minah ne na tanya tanya -.-'
hahas apehal apehal suka hati lah kannn .belog aku :P Boo .!
Okay okayy i'll start my story . ahakzz !
Okay before tuu ,aku na minta maaf kat sumone .tak kisah lah dia baca blog aku or tak *act aku tahu one day dea akan bace :P minta maaf sangad sangad okayy :') huhu .Fullstop .

Okayy pagi pagi bangun and then text basyirah .kejot kan dea and mmg dea ta bgn kan .haish . grr haha .
Siap siap semua then pegi sekolah jumpa kawan kawan ,adik adik semua .kan .haha
okayy my all readers act aku masuk nasyid .hehe .baik kan ? :) ehems !

Hrmm this year agak sedih kot .Smk Sungai Besi ta menang . :') huhu .tape lah adat pertandingan kan .
Nasib Dikir Barat bolot semua .auwww gilaaa syok aku jerit jerit .haha macam aku pulak yang masuk dk tu -.-' zzzzz .

Then otw balik ,dalam bas aku tido landing kat bahu aziroh sygs :) Thanksss azi .hahaa ngantokk gilaaa bhai -.-' hahas .

Yaaaa ! Kat sekolah tu pon aku dapat jumpa kawan lama aku .auww imy darl ! Nurul Hazirah .Since standard four dia pindah ttdi kitaorang lost contact coz dia pindah tak bagitao .huhu then this year jumpa kat FB .hee .
so ,aku pon texting sume dgn dia ckp aku dtg sekolah dia .sanggup dia dtg walaupon dia tade ape pon na buat kat school .huuuu .jumpa jumpaaa .pelok pelok semuaaaa .rasa segan mule mule then borak ,jalan dengan dia semua .best !

okay okay malas nak bebel dah .tgk picca saja okayy :P hee
okayy banner ppda :)

Dikir barat smk sungai besi ! yeahhh rawkkk yaww ! cool gilaaa lahh .

ecehhhh .gedik-ing pulaksss -.-' me and yusra :)

okayy gedik lagi . :P me and aziroh ;)

Solo untuk group kami ;)hee *yang belakang tuuu .real candid .hahas -.-'

Okayy ,spot me aha? :P hahas 

uuuhhhh MTD .dup dap dup dap .haha gilaa gedikk -.-' err ramai muka budak baru lah this year .

Okayy muka i cukup minyak minyak plus peluh peluh . neh afta persembahan -.-' hehe . okayy peeps meet Nurul Hazirah between me and aziroh :)

and the last one .haha comel-ing pose from us ! muahx !

Okayy aku akan rendu semua ne nnt bila dah habis sekolah :')

Malam pulakk .hihi .ade fam gath kat rumah nenek .mama buat makan makan kan untuk birthday aku .walupon aku kurang ade mood :( plus penat semua . aku cuba untuk senyum and melayan all my lil cuzzy .they make me calm . huhu 
Okay sedang aku makan makan tiba tiba eyqa ,cik dah and semua dari dapur bawak cake then sang a birthday song for me .auwww terharu kot .serious aku tak tahu ade cake semua .hahas agk malu malu tapi best .Thankssss to all my beloved fam ! huhu
Ahaaa yang paling aku terkejot .haha nama atas cake tu .okay rahsieee .hahahs :P maluu kot .semua baca .haishh project cik dah and cik zah lah ne ;) huhu .but thanks soo much okayy . muah muahx !
then potong cake ,tiup lilin semua ,make a wish and take a photo .muahaha .*malas na upload kat blog -.-'

then siap ada bunga api lagi .haha bunga api yang happy new year tu .haha auww gilaaa boommm la bising kat situ .haha. 
then borak borak and dah larut malam kan semua balik lah :) hee
Thanks to Abah and mama .*hadiah satu lagi jgn lupeeee .haha 

Okay okayy readers .tak tao na update ape lagi .
bye byeee . and take care !

xo,pink


2 comments:

Mya~Chan said...

myra....sdihnye akak dpt tau lmbat giler pasal nasyid nie..
urm..naper tak panggil akak tengok latihan korang??
akak pun free jer...
smpai hati~
ngeeee....

pink said...

huhuuu tu lahh kitorang berlatih pon seminggu before bertanding .huhuuu~~sorry kakaaaa :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...