Monday, May 10, 2010

Ini bukan diri ku

Hey hey .wah tittle entry hari ni asal gempak tak tentu pasal? haha. tape la biar aku jea yang tahu :)
Okay hari ni hari Isnin .yaaa yaaa yaaa pagi pagi banagun malas gila .rasa macam na sambung jea tido tapi bila fikir spm .wuhuuu terus celik mata .ye aku sedang mentipuuu :P haha

Hari ne kat school tade ape yang menarik pon .woot woot .cuma ade sesi penggambaran untuk biro sokongan sekolah jea lah .agak bosan kot . -.-'

Act aku bawak cam pegi school then alang alang tu kan suruh la yusof tolong capture kan pics yang mana patut .wahh thanksss yusof ! tak pasal pasal kau terlibat .kasihan kau .dah la panas then tak masuk clas lagi .sorryyy :)
Thankss tahuuu ;) wee~ 

okay okay kita menjamu gambar gambar ya ! eceh .Boo Mira :P

okay spot me ? ;) haha 

okay ini semua abg and kaka form 6 :) *btw spot me? hahaha

huuuu tahun terakhir :'(

haha junior junior aku yang banyak songeh :)

the last piccaaa . -.-'

okay okay tu jea na tunjuk .hari dah petang and aku dah ketagih main game 'Hotel City' kat Fb .auww .
Err nextweek mid term . mungkin jarang online and update .mungkin ye ! haha :))

Take care u ols ;)
bye bye

xo,pink

2 comments:

Atiekah said...

waaa rindu waktu2 skolah dlu hehehhe

pink said...

Kaka atiekah : hehe buat lah reunion dgn kawan kawan ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...