Saturday, February 4, 2012

Cupcakes !


Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :D
Entry ni dah lama nak buat ,tapi baru berkesempatan ...hihi 

Cupcakes !
Bila sebut cupcakes ,terliur tak? Alaaaa kalau tak tu buat2 terliur je la :p

So nak cerita pasal cuppies ni , that day our club PT6 ada buat jualan cupcakes sempena CNY !
Rancang punya rancang finally menjadi !
Kami buat dkt rumah wani ! Thanks wani ! Her mum and fams sangat baik
Balik class,terkedek kedek kami naik bas sampai pantai hillpark ,then melintas ,naik lif then sampai ! HAHAHAHA -,-
Mula la keriuhan kami berenam !
Sebelum mula buat kami isi perut dulu ,lapaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr!
Wani goreng ayam ,puvini masak sayur ,aku hanya menonton :p kekekekeke
Yang lain menunggu di luar ! :p 
Makan la bergilir2 kami then mulalah kami membuat mambakar cuppies ! weeeeeeeeeeeeeeeeee


 Biar gambar bercerita okay ? 

Masa dkt class ,Puvini tgk apa lettew ....... 

Laaaaa...minah minah ni bergossip rupanya :p  Sakan ye :3
*Masa ni class tk comel lagi ,now ....sangat comel okay class aku ! ;)* 

Okay ni dah ada dkt rumah Wani ! Wani yg sebelah kiri saya tu :) 

Okay semangat tau,tak guna alat mesin pun. Guna manual tau.....hek3 

Turn Feb pulak kasi siap ,teheee 

Time ni dah tak hirau camera , penat + lapar hihi

Nyumiessssssss!

Disebabkan perut meronta sangat ,jom lah masak dulu hihi 
Ini dia kakak-kakak kita yg rajin :D

Dekat dapur pun menyempat ! Lalala~

Mengambil angin petang sepoi sepoi bahasa *curi-tulang* teheee ,thats cutie Ryan ! Wani's nephew.


Lepas makan ,ada brg2 yg tk cukup so siapa rajin turun bawah untuk ke kedai? Muka muka ni lah :p

Terkedek seperti itik comel pulang petang hihi 

Setelah kembali ,menyambung tugas membuat icing ....... Masa ni penat woo.....

Masa ni semua fokus....tekun.... *semangat*

Chakkkk! :P

Pose with our cuppies <3

Taraaaaaaaaaaaa! Close up pic ! Geram tak tgk ? Comel sangat ni! ^^ 

Esoknya kitorang dpt jual dalam masa 10minutes only! Like seriously ! 
Wahhhh senangnya dalam hati ! Gembiranya ! :D
Alhamdulillah ..... :)
So nxt time mmg kitaorang ingat nak teruskan warisan cuppies dari PT6 ! hihi
To adik2 mgs yg beli cuppies that day , thank youuu sooooooo muchhhhh ya ! ;)
Bila dah sekali buat cuppies ,rasa mcm nak buat berulang2 sebab kekonon rajin :p
Kan kan kan?
Korang nak beli cuppies kitorang ?
Sedap sangat sampai takleh cakap pape tau :B
Teheeee ^^v

So sampai sini saja ,saya bercerita .... 
Penat dah...
Okbai
:p

xo,pink

NotaPink: Takmau fikir dah >.<

4 comments:

Tina Othman said...

wow cupcakes, sedapnya

pink said...

Tina Othman : hiii sedap woo (Y)

saharinasaharudin said...

wahh,cupcakess.comelnyee.nmpak mcm sedapp.nyuuumy :)

Ali Power said...

untong la rajin buat cupcakes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...