Saturday, July 30, 2011

Syukur

Assalamualaikum semua

Kelmarin time orang semua busy nak gerak BJ tgk bola ,mama dapat tahu ada something happened dekat nenek..
Terus mama ajak gerak rumah nenek.Sampai2,aku tgk rumah nenek dah...*speechless*
Terus aku mop kemas semua ,menggigil aku buat semua tu.
Macam tak percaya pun ada.
Then terus gerak tgk nenek...Nenek tak keluar lagi :(
Aku doa hope takde apa berlaku dkt nenek..
Alhamdulillah :)
Nenek keluar dengan tangan and kaki berbalut,sayu aku tgk ...

Aku menadah tangan mengucapkan syukur kepada Allah yg Maha Esa :')
Semoga nenek cepat sembuh ye :)
Yaa ,sayang nenek sangat sangat !Muah muah muah :*

And today ,sepanjang hari aku jadi mummy's driver ..
Peh penat kot hehe tapi takpe takkan nak mengeluh dengan mama sendiri kan hihi
Pergi cari benda sampai tak jumpa2 ,ke hulu ke hilir ,dah la aku bawak budak kecik yang sangat hyper tu -___-
Geram aku dengan dia hehe :B

Eh puasa dah nak tiba !Cant wait la!
Mesti best kan :) Perasaan time hadapi puasa tu lain betul tak? Setuju ?
Then raya ! Weeeeeeeeeee!~ XD
Tak sabar haha konon je la :p

Now aku tidur rumah nenek for a few days :)
Haaa memang aku dikelilingi budak budak yang sangat hyper,nasib aku kakak yang penyayang hahaha *muntah*
So 1st puasa mmg aku sahur and buka dengan my big fams ,i love that moments! Alhamdulillah Allah bagi aku kesempatan :)



Ths lil boy sooo hyper but kakak still love you to bits baby muah muah 

Okay la ,nak makan haha tengah malam aku makan lagi haih gemuk sangat nanti aku 
Byeeeeeeeeee

xo,pink

2 comments:

adah zaini said...

ape jd gn nenek ko???

pink said...

Hi adah ! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...