Thursday, July 7, 2011

Si dia

Hii korang! Tskk tskk aku sedihhh niiii huuuuu
Duluuuu dari aku kecik aku setiaaaaa sampai skg laaaa kannn
Tup tup aku dapat video ....
Ermm korang tgk lah sendiri ,tak dapat aku nak katakan dengan kata kata...


Heeeeeeeeeeeeeeeee
Duluuuu ah time aku kecik2,aku minat gila dengan Tomok ni >.< Time tu zaman New Boyz baru panas panas!
Actually aku pun tak berapa ingat aku ni btl2 tergila2 kan tomok time kecik2 dulu.
Then now bila tomok famous ,mama and my aunt semua cakap dulu kau tergila2 kan dia lah bila tomok keluar tv terjerit2 lah = =' aigoooo tak sangka dari kecik aku dah gtaiii :p hihiiii
Saja je lah share video ni,aku jumpa masa jalan2 kat blog orang lain tehee xD

Comel and sweeeeettt je diorang kan! :D

Okay2 gtg,got chores to do :)
Bye byeee dearies

xo,pink

NotaPink:SENYUM!Rindu kau kau kau orang semua :') Semoga semua selamat dimana pun kita semua berada.

9 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...