Sunday, June 5, 2011

Ai ai Captain!

Assalamualaikum and Hi readers :)

Tgk title aku? Hihi takkan tak dpt clue that title stand for what kan?
Okay aku agak slow la sebab baru tgk POTC.
Tao la korang semua dah tgk kan elehh hihi

Last wed ,aku and all my gangs gerak Mid Valley <---rumah kedua kami
Kami menggunakan dua kereta and merempit laju sebab takut lambat huahuahua
Actually ticket dah dibooked oleh Affiq Emara.YB kami pada hari itu hihi
Thanks Emara belanjaaaaaaaaaaaaaa*winkkkkksss

Sampai2 beli popcorn semua zassssssssss masuk and menonton dengan gembiranya :D
I loveeeeeeeeeeeeee Johnny Depp muchiosssss ! muah muah
Mcm biasa dlm movie tu kelakar jee laaa hehehe tak kering gusi gelak

And mcm biasa jugak aku nak share moments kami lepas keluar wayang

Me and Iman hehehe and yaa credit to Iman's dlsr

Haha love this ! bang bang

Para jejaka budiman ..

Abg hot! Hehehe

Abg2 hot jugak !

Okay nama dia Ain Nazreen hehe dia sebagai tetamu jemputan SENYUM that day hahaha

Hehe kan they are cooliooooo

Hehehe tgk siapa paling macho? Tentulah Abg Fahmi! Paling kanan sekali hehehe

Heee suka pic ne jugak! >.<

Hee lepas movie-ing kami berjimba bowling dan makan makan nyummmyy hihi
Then memandangkan kami budak budak suci dan baik,balik awal ler huahua
Awal ke ? Then ramai2 ke Giant teman apes membeli belah brg keperluan and ke TBS minum minum dekat Pak Hailam Koipitiam merangkap majikan Emara and Iman hehehe
Borak borak then balik! Agak enjoy la that day :)

Aha my ayuuuu sygg takdeeee :( wuwuwu Dia jauh nun di Perlis sana sobss

Oh ya siapa yang dapat 2nd intake matriks , congrats aku ucapkan hehe :D chaiyo2 :D

Masa berlalu dengan pantas kan,macam macam lah berlaku and kadang2 kita tak sangka pon kan kan


I love this quotes ! Credit to Dr.Cinta :')


Aha Happy Sunday people ! XD
Smile always !

Byeeeeeeee
xo,pink

NotaPink:Jangan cuba untuk jadi diri orang lain lalala

5 comments:

ayu said...

whoaaaa sedih tak dapat join. huhuu :')

ehh love that quotes too.

pink said...

ayu : huuuu :( kan kan suka that quotes

Fara Rara Tralala said...

hehe.mmg kelakarkkan cite tu.first time layan cite pirates tu..igtkan kan tak best.hehehe

pink said...

Heee kan kan bestt tao! :D

Cik Mira said...

tak sempat nak tgk lagi :( tp wat movie marathon ari tu. karak n kung fu panda kehkehkeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...