Sunday, April 10, 2011

They are my alcohol , cigarrates and drugs

Assalamualaikum semua and Hello :D

Sekarang ni aku rasa tiap tiap hari aku keluar.Berjalan sana sini hihi.
Hari Jumaat lepas ,aku bersama teman teman baikku hahaha #ayatpoyo
Kitorang gegarkan Wangsa Maju !
Hehehe niat nak jalan jalan rumah apes.Dia kan dah pindah sana.
Nasib aku and Hariz ingat jalan.heeee.Sampai jugak kitorang! :D

Lepas apes bawak round satu rumah dia ,kitorang gerak Jusco Setiawangsa alaaa yang AF punya tempat diorang berlatih semua tu.
But too bad :( Kitorang dtg ,bdk bdk AF hilang! = ='
Tempat mereka berlatih tu sangat lah kecik = ='
Kiciwaaaa? Taklah sangat hahaha :P
Tapi hasrat hati nak tgk ERUL and AIDA XD
Takpe takpe banyak lagi plan kan kan .So kenyangkan perut dulu dengan nasigorengtaksedap :P
Andd yaaaa here we goes ,Wangsa Walk! :D

Wangsa Walk : Bowling yaw! :)

Disebabkan gambar from  Iman's DLSR banyak apa kata kita show off kat sini muehehe :P

Hungarayyyy babes!

Smileeeeee :P

Lalala~ peace!


Hahaha we are crazy-monsterrr!

Kami gilaaa camera! :P

Gay-ing ! Yuksss :P HAHAHA 

Whats right? Whats wrong ? Neahhh

FRIEND.FUN.FRIDAY hahahaha :P

Aziroh.Ayu and me! :D

Grrrrrrrr! 

Both .Iloveyou! <3

Cute gilaaaa kasut bowling dia.Semangat kami main tahu! ^_^

Chill yeahh XD

F for FUN! Teheee~

Hariz.Hafeez and Emaraaaaaaaaaazzzzzzzzzzz:D

Hahaha speechless :P

Aku agak terror la that day ^_^ and btw lane bowling dekat Wangsa Walk sangat best.

Lalala kegilaaan datang dimana mana.Orang kisah? Kami tak kisah pon.*Nada sombong :P

Eh dah malammmmmm! Haipppp haippp jom balik! :D

So kami pon pulang dengan riang.
Apes siap boleh nak follow Sg Besi sekali.So 2kereta lah.heee
Balik and sangat penat then mengantuk lagi .
Demi sahabat kami teman beliau upload gambar sampai siap hahaha
Then tidur !
Oh ya bangun tidur.Oh Sabtu. Siap2 ada activity lagi .

Next update okay :D
Byeeee dearies.

Take care
xo,pink

Notapink :Eh saya bersyukur sebab dapat rezeki :) Lalala ~

8 comments:

Saybee said...

weewwiittttt~ rezeki ape tuhh? ^^

pink said...

Adek :teheee .nnt kan dekat next update :P

s.u.h.a said...

dah lama sgt tak main bowling dgn kwn2. pretty miss that moment.

Arief Arf said...

boleh improve lagi score bowling tu.
training lagi. hahaha

pink said...

suha : heee yeah buat la gath ;)

pink said...

Arief : hahaha perli ke ape .terror ler tuu :P

MaErA kZz said...

best korg . . bila lahh nak jumpa kmu weyh . . sedih :(

pink said...

Maera : meh meh dtg KL ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...