Thursday, February 3, 2011

Aja aja Fighting ! Hiyakkkkk

Assalamualaikum semua.Okay act ni dah tengah malam sangat and my eyes still open and cant sleep :( huuuu 
So ,dari kita membuang masa baik saya update blog tercinta ini hehehe 

Seperti yang korang tahu and siapa yang tak tahu actually aku ada join contest BFF tuh .Korang tahu kan? Kita kena email gambar semua and kumpul LIKE terbanyak dekat FB . And yeah my picture was chosen ! 
And now saya nak mintak tolong ni hehehe, dah dua kali mintak tak tahu malu betul >.< 
Siapa siapa yang sudi LIKE gambar saya dekat FB tu ,takpe saya tak memaksa pun tapi kalau tak LIKE saya kecik hati :( hahaha *gurauan hati je :P 

Okay kita kena ikut step dia tao 

1ST korang kena LIKE profile page dulu ,okay ini link eightDesign Boutiqe

2ND pulak korang kena LIKE pic kiteee ni wuwuwuwu CLICK SINI

DONE ! *SAYA TAKNAK TAYANG PIC TU KAT SINI ,KALAU NAK TGK SILA LIKE hehehehe

serious kalau awak ,awak and awak tolong LIKE.Saya saaaaaaaaaaaaaayaaaaaaaang awak awak heheh :P

Sekian Terima Kasih *senyum ikhlas nih muka simpati hahaha 

SEE? muka simpati nih :( acecehhh HAHAHA BUDAK NI MINTAK TOLONGGG >.<

Okay tu je lah nak update hahaha
Lagipon nak BW lagik hehehe
Esok saya ke MELAKA ,balik kampung and bawak pak ngah's fam jalan jalan hehehe 
Jangan rindu saya tao? hahaha Kejap asal malam ni aku banyak perasan diri ni? -.-'

*Entry tengah malam pagi mmg akan perasan diri sendiri,guna color color and guna bahasa yang sopan seprti 'saya' dan 'awak' *muka innocent

HAHAHAHA

Byebyeee lah !
Take care okay?

xo,pink

Help meee hehehehe ^_^


7 comments:

faz_e said...

wah! comelnye dak tuh wat muka simpati~
alalalalalalaaaaa~

nurulwaeda said...

gud luck dear =)

nub said...

slamat sukses!!! hehe

pink said...

faz_e : heheh omel kann :D

nurulwaeda : hehe thanks!

nub: thankssssss! ;)

Enna Banana said...

ouhh syg! i will support u dear! :)

ahmad endo said...

ada harapan menang tu ngan pic budak yang memang ikhlas...hehehe

pink said...

Sys Enna : thanksssss kakaaaa :)

Ahmad : AMINNNNNNNNNNNNN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...