Saturday, January 29, 2011

PENGUMUMAN PENTING (Iklan iklan)

Assalamualaikum semua and hello yellowwww :)

Aku nak promote iklan nih hihi 
Nak tao iklan ape ? Meh meh bacee 

PAKEJ PA SYSTEM 
ADHA PRO SOUND(branded pa system)




-PA system sahaja tanpa karaoke dan dj (ceramah,seminar,pelancaran produk) = RM 300
-PA system + karaoke + DJ (majlis kahwin,makan malam,sukaneka,jamuan hari raya) = RM 500
-PA system + karaoke + DJ + Live Band = RM 1700


Pakej untuk area lembah Klang,Putrajaya sahaja.Thank You.
*perkhidmatan mereka sangat cool wa cakap lu :)


Okay okay siapa siapa yang berminat boleh menghubungi number ini = 0172304536(Farid) atau 0133948361(Rafil)
*Boleh ngorat sekali ,wahahaha :P

Sekian Terima Kasih . Tuuuttt tuuutt tuuttt hehehe :P

5 comments:

nub said...

wuih. baguih ni.ley guna time event management

Saybee said...

weewwiitt ♥ num y 1st tuhh num maxis laa :) HAHA

pink said...

NUB : haaa if nak ,boleh aa contact2 ;)

ADEK : hahah wewiittt tu achu sys lah :P heheh

Enna Banana said...

fuyooooo...best best!

pink said...

Sys Enna : hehe best best call la kalau nak tao ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...