Saturday, November 20, 2010

Khilafnya memilih cintamu :')

Assalamualaikum semua :)*title takde kaitan ,hahahaha :p auww ayu ,ayu macam kenal jee ayat neh :P


Okay lately ni aku suka update blog tengah malam sebab aku stay up study then bukak lappy nafsu update ,FB-ing semua datang :P hahaha yelaa kena lah stay up kan spm lagi 2HARI :)*sengih 


OMG sumpah aku takot sangat sangat weh ,cuak semua ada ,
bila fikir mama ,abah ,hati aku ,auwww tersentuh ,semangat membuak buak ,emosi semua dah ready KOT but bila fikir cukup kee aku study dah nih ? bukan boleh patah balik dah kalau tersalah jalan semua ,YA ALLAH :'(
Aku takut ,serious ,hmmm banyak yang aku fikir kan ,aku banyak buang masa time form four ,form five banyak sangat benda yang yang tak penting aku amek serious ,entah lah banyak yang berlaku kat aku tahun nih.
Okay stop it Mira nih bukan entry nak tutup tahun 2010 lagi :P hahaha gelak kan Mira cepat cepat !


Aku cakap dekat mama ,aku takot then mama cakap relax lah ,semua orang melalui benda yang sama kan ?
Pastu aku cakap lagi ,maaa ,takot lah ,then mama cakap buat yang mana kau mampu okay ? mama tahu anak mama boleh .
Hmmmm aku rasa terharu ade ,sedih ade ,semangat ade ,eh entah la semua ade :'( nih yang start sebakk 
Heshhh syuhhh kau perasaan tuh !
Nak kate aku tak ready ? InsyaAllah aku dah ready but part ADDMATH AND PHYSICS tu jea la belum 100% ,hmmmm takot takot ! 
Now ,aku banyak baca quotes yang menaikkan semangat aku ,yes I know I can do it ,I can face it ! Go Miraa *beri inspirasi dekat diri sendiri ,try la korang buat depan cermin mesti rasa semangat gilaaaa 
Aku akan cuba buat sebaik mungkin ,aku akan cubaaa oh tidak aku akan lakukan ! yeahhh~


Kau kau orang dah ready belumm  ? Aku tahu korang mesti dah ready semua kan ? :) 
Same same lah kite berjuang demi masa hadapan kelak ! Chaiyo2! Aja aja !


Korang semuaa doakan aku eahh ?
Haaaaaaa 
Kitee kat sini nak minta maaf kat semuaaaa taotao :)
Saya manusia biasa juga ,Im not perfect 
Maafkan lah ye supaya saya dapat jawab spm tanpa ade dendam dengan sesiapa :)
Maafkan dengan hati tebuka ,walaupon kita tak dapat nak ucapkan ,katakan ,kita boleh minta maaf atau memaafkan dengan hati bukan ? :) *penuh makne nih ,hahaha
Ikhlas la memaafkan sesorang atau memohon kemaafan 
Marilah bersama sama kita bersihkan hati masing masing 
Wahhhh ayat aku ! heee


Okay la korang ,aku nak sambung study sejarah nih ,chaiyo2! mate aku dah jadi super panda cute nih ;) heee

Ahaaa ade hadiah ,tadaaaaaaaaaaaaa tadaaaaaaaaaaaa

Minah yang asetnya duagigiarnab sangat poyo -.-' haha ,ahaa chaiyo2 to all spm candidates 2010 ,we can do it!
CHAIYO CHAIYO *dengan gaya paling semangat muka sekali Go,Go and GOOOO!

Bye byee ,now kat sini hujan ,nasib takde petir ,hee if not mmg aku dah selubung tidur dari study ,muahaha boo mira penakot :P
bye bye semuaaa :)
take care !

xo,pink

-Nothing we learn in this world is ever wasted-

-Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning-

-No one is responsible for your happiness, only you are responsible for it-
















Eh 




























eh 






















































ehhhh





































































ape nehh?























































pssstttt!

















































SPM kannn

































HAAAAA?














































2 HARI LAGI BEB !







































































OFF LAPPY NOW ,DANGEROUS !BYE LAMBAI LAMBAI

4 comments:

Enna Banana said...

ohh syg! sila jangan banyak main okay!
my lil bro pun nak spm tahun nih, so makanya kamu bersaing la dua org!
sape skor lebih, enna kasi hadiah, amacam?? haha

twinkle twinkle said...

all the bes :D

Saybee said...

ohh myy , Sysss ! comel gile kott pic tuh ;) aww awwwwww ^^

All The Best yahh ! adekk know u can do it ! ngeeee :D

pink said...

sys enna : muahaha deal deal :D *takott

twinkle2 : hee thanksss darlaa ;)

adek : haha takde mkne nye dek :P
yeahhhh~semngat nihh ! heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...