Saturday, November 13, 2010

Class party 5 SC II batch 2010

Assalamualaikum semua :D 

Mula mula rasa macam malas gila nak update ,mengantok lah ,petang dapat lelap kan mata kejap sangat .Baru nak mimpi dah bunyi ringtone sony ericsson -.-' Peh kesian gila kan guna ringtone tuh jea .Maklum lah hp dah gila poyo kot .Haha takpe after spm .yeah tunggu lah*angkat kening
Okay okay petang tadi aku buat study group lah ,rajin bukan ? 
Mula mula plan nak buat depan rumah Fakhrul but ade masalah teknikal pulak then amik keputusan buat dekat taman jea ,nasib ade pondok ,meja and kerusi :) I like !aku rasa kejap sangat kot study group tuh then pergi makan Char Kuey Tiaw ! Gilaaaa superb okay :D 

Okay straight to the point .Korang pon dah tengok title aku kan so ape lagi yang kita tunggu 
Heee ceh ceh bajet nak bagus jea ! Booo
Seperti biasa ,saya akan biarkan gambar menceritakan segalanya :)
Semua gambar credit to AYU *cam die dah jadi mcm cam class :P Haha btw thanks dear :)
Here we go! :)

Muka muka lapar .Rawr rawr monster :D

Hahaa otw to lab physics ,party kat situ :D Heee macam macam ragam 

Hiruk pikuk dalam lab .Siapa tak kenal 5Sc2 yang nakal comel belaka tuh ?

Okay Apes sangat RAJIN gantung belon sana sini .Pengawas tinggi itu Zahid dan Minah itu Syazliaty :P

Haha zoom in ! Nampak tak abang gagah yang diri atas kerusi tuh ? Itu lah ketua tingkatan kami :P Haha die tidak pernah tak melekat dengan bag die .sayang sangat :P

Okay time nih dah busy kemas makanan semuaa .nyummeyh !

Ahaaa special pancake made by Hafeez :) Heee thumbs up lah 'lempeng' kau :P hahaha

Yeahh amik cikgu ,jemput cikgu :) 

Haha minah gedik show off gelas kaca comel beliau :P

Hee makan makan makan guys :D

Haaa siapa nampak aku tengah buat apa ? :P Gossip-ing :P

Haha si comel Fahmi and Emara mao bikin pancake ;P

Haha muka excited nak buat macam air A&W tuhh :) hee yummeyh

Tadaaaaaaaaaaaaa ! Jeles tak ? :P 

My gangs! xoxo

                                         I'll miss sweet moments with them
LOVA LOVAA


Haha lawak Hariz :P

Hahaha wa gangstah kat kelas gua -.-'

Sentimental value :')

Haha my fav pitcha!
seriously mimik muka gila tak rancang kot :P 

Okay dah la tuh malas nak upload banyak banyak ,mata aku gila ngantok but ingat nak buat revision jap before tido .cehceh rajin kan alahai mmg la seminggu jea lagi nak spm .
OMG ,sumpah aku takut gila giloks .

Eh I wanna wish congratulations to my lil cuzzy ,Aidila cuz she's got 5A' in her UPSR .
Congrats again and good job my dear! :)

Thats her ! :) heee alolo comel diep :D

Ahaa ,now kan kan kan ade budak err HAHAHA nthng la :P bengong aku memalam mmg cmnih . :P Auuwww
Heee .Okay peeps nak tido la sbb teman online aku memalam pon nak tido dah ,
Haha thanks Fakhrul jadi teman rakan online memalam :P

''No man is worth your tears, and when you find the man who is, he'll never make you cry.''

I lovee this quotes :) 

Good Night peeps :)
Sleep well aha ,

Byee and take care !

xo,pink

FOCUS SPM 
TARGET YOUR AIM ,MIRAA! 

CHAIYOO2!
YOU CAN DO IT GALZ!

Hari hari terakhir memakai uniform sekolah :') 
sobs

4 comments:

twinkle twinkle said...

ALL THE BEST ;D

Nurul Mazni said...

gud luck dear..
all the best for ur spm..
n dari dlu smpai skang kelas 5sc2 lah paling sempoi n paling comel sedunia.. hak3~~~!!!

liyana aziz said...

eh eh eh.. sayu plak rasa tengok gambar2 ni.. teringat kawan2 sekolah dulu.. ada jamuan bagai, fun kan??
pssst, all the best!

pink said...

twinkle2 : thanksssssssssssss ;)
sys mazni :thanks sys ! :D haha yeahh comel seduniaaaa :D
sys liyana : auww :') thanks ya!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...