Wednesday, November 10, 2010

BANANA STORIES 1st Giveaway

Yeay yeah Cik Banana buat giveaway la ,hari tuh baru join die punya contest and this time giveaway pulakk .Heee rajin betol sys buat macam macam kann .Bilaa lah pulak Mira nak buat macam nih .Heee nnt kan lah awal 2011 kot .Eceehh berangan ! :P Hahaha

Okay act sukaaa gila dekat banner for giveaway nih .Ade monyet dengan pisang .haha yee saya suka monyet tao :P hahaha  HemhemmEHEM ! :P

Comel sangat nih banner diaaa :D *terujaaa

Okay GA nih akan berlansung dari 10 Nov 2010 hingga 10 Jan 2011 :) Lamaaa kan ? So siapa siapa yang nak join ,join cepat :) heeee~ 
Ahaaa tao tak GA tuh ape ? Hahaha GA : Giveaway lah :) heee takpe takpe kita tahu ade jugak yang taktao kan ,mule mule kite blogging pon taktao gak .HAHAHA *bukak pekung didada sendiri :P
Okay GA nih ade soalan teka teka orang .Alolo comel pulak main teka teka :P haha 
Soalan die berkaitan dengan pic dibawah ini .

Tadaaaa !

Okay hmm which one is Noritah ya ? Heeeee

Noritah is A ! Heeee *jawab penuh semangat !
Hahaha okay okay kita main jawab jea nih *senyum ade makne 

HAHAHA okay kite nak ngaku yang kite kan ade FB kaka comel nih so stalker habis lah ape lagi :P Muahahaha so dapat lah cam yang mana satu kaka Noritah :) heee but taktao la betul or tak kan :P heeee
Jangan mara ye kaka comel ! :D

Ahaaaa DONE ! :) lalala~

Okay kak ,thanks sebab buat GA nih :D

Kamuu semua kalau nak join ,meh meh join lahh ramai ramai ! Heee~ 

Take care peeps !

xo,pink

2 comments:

nikadilafiziani said...

hahaha. geng se-stalker!

Enna Banana said...

awwwww..thanks tau joined ga enna yang agak merepek nih,
saja jeh buat suka-suka:P
neway later i will tell u what the exact answer eh..then bagitahu samada awak layak ke tak masuk ga nih,
agak misteri disitu ^.^
thanks again darla! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...