Thursday, September 9, 2010

Kad Raya : amek amek cepat :P

Morning semua ! Di pagi yang indah lagi permai ini ,ingin aku sampai kan sesuatu kepade semua .Ecehhh :P
Kan raya nak dekat dah ,bpe hari je lagi nih .So aku pon rajen rajen edit kad raye untuk korangg .haha kalo tak lawa jangan comment -.-' Aku just tambah ucapan and link blog aku je .Hahaha :P *pemalas 
Okay tanpa membuang masa ,tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa~


Haha nampak gaya pic aku terover kat situ ,haha takpe lahh :P
*amek amek tao .jgn segan segan .kalo tak amek aku tacink*motif ? Boo Miraaa .ngehhh

Okay dah sekali tu kan ,ingin aku ucapkan 'SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI' pada semua yang mengenali diriku ini .Mohon maaf zahir dan batin ye :) Aku pun manusia biasa jugak banyak buat kesalahan .
Okay peeps ,balik kg hati hati ,main bunga api elok elok .Kepada bbdk SPM ,huh jangan raya sangat 3 hari cukup dah kot then study smart okay ! Chaiyo3! 

Take care ya 
LOVEE 
xo,pink

3 comments:

Pinky Pixie said...

selamat hari raya juga syg!
jgn raya sakan plak.. hehe
yunk, ni lagu ape eh. best la.. hehe

pink said...

Heee~ yeap yeap mane bole raya sakan :P hee
Ohh ni lagu perfect two try la search :)cutee gilaa kan :)

syue said...

terima kasih bagi kad raya ;))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...