Sunday, July 18, 2010

kau datang dan pergi

wah title hari ni .poyo je .haha .hm pada semua budak budak tngkatan lima mesti dah check yang dapat PLKN kan ? wah wah aku tak dapat .haha suka nyaaa yang amat .act aku tak kisah sangat 50-50 kot .kalau dapat pergi pon best kan and kalau tak dapat pergi pon best jugak .yeay! -.-' korang all my dear dapat tak? haha 


yaw yaw ! boring nya plus mata aku mengantuk and kekenyangan .Alhamdulillah :) 
aku sangat la mengidam Pizza .uw .tadi terlaksana jugak la ngidam aku itu .haha .then sempat cari present box and birthday card for Fakhrul and Hariz .haha tak sabar nak tunggu Garden Partay kitorang .hee .hope jadi and happening! Amin :)


Semalam balik pukul tiga pagi hangout dengan semua family tercinta .kitorang pegi I-CITY Shah Alam .haaa kau kau orang semua mest dah pegi kan? Aku je lembaps sikit nak pergi situ .haha .okay next update aku upload pics okay cuz aku update entry ne gne lappy aunty aku .haha . Lawa nyaaaaaa sangat tempat tu .haha sesuai untuk yang gemar bergambar amd ade cam ye .HAHA *pesanan kepada semua sesiapa nak pegi jangan ngade ngade atau segan nak bawak cam pegi I-CITY tu ye .hohoo :P
Kitorang jalan jalan kat situ ,berdating dating reramai ,haha then snap snap picthaaaa jugee ,yeay saya menggemarinya ! tanpa melihat jam di tangan atau di telepon poket .Tik tok tok tik dah pukul tiga baru mate rasa ngantok .haha act tak rasa ngantok pon -.-' cuma tengok macam dah tak ramai orang je kan .balik lah kami semua dengan hati yang indah berkuntum .muahaha


dalam kereta aku berkuyu terus termimpi kan Robert Pattinson aku .hahaha ,*gedik gilaaa :P
sampai rumah nenek yeay teros bum bum .lalala~


tiba tiba ku terdengar suara bayi menangis .aduh sumpah dup dap dup dah jiwa ku .
gedebom bunyi betul betul di sebelah hidung ku .
aku merasakan rambut ku gugur dan KAKAAAAAAAA !!! BANGUN ! MAA LONG SURUH MANDI .
cehhhh budak budak ni kaco daun kot aku tido .hek elehhhhh yelaaa aku bangun kan tak nak jadi anak durhaka .*baik tak ? hahaha


lepas mandikan budak budak tu baru la si kaka bole mandi .ngeee -.-' sakit pinggang aku mandi empat urang budak nakal tuh .ngeh .naseb hati ku dah terpaut sayangggg .lalalaaa~
lepas breakfast dengan achu ,mama and cik dah terus amek memory card cam masuk kat lappy .
pastu ikot pak uder pegi Jusco nak beli Pizza and aku pon nak cari barang kan .hee~


now ,aku kat dalam bilik seorang diri berangan bersama Min Ho sedang renung renung aku .waka waka eh eh :P HAHA *ape aku merapu dari tadi neh ? ape kah? haha


Haish esok ade test Bio .omg .ape pon aku tak sentuh bebeyh :P lololoooo~
maybe esok bermula lah petang petang aku akan aktif aktif mengeluarkan peluh .
yeah .best best .hilang tension .hm


okay la after this turn budak budak tu nak main games and dengar lagu kat YOU TUBE nyah nokkss :P
aku darjah enam baru tao menatang Youtube tuh ape -.-' ape kah? 


okay u ols ,i nak siap siap nak menuntut ilmu .bye byee u ols .
haha take care !


xo,pink

4 comments:

Saybee said...

syss, ade test bi0 ea? btw, gdluck! Chaiyok2!! Tc ♥♥

shasha said...

hee. PLKN. Naseb sya x dapat dulu. hee...

intanurulfateha said...

gudlak ^^

btw, comel blog n kamu pun comel
duduk mne neh?

pink said...

Adek : yeah thanksss :0
shasha : haha gimme tenn ! :D
Sys fateha : haha dok BTS ,KL tao tak? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...