Wednesday, June 9, 2010

Cupcakes partaayyy !

Hey hey and salam semua . okay kan dah cakap sekarang mungkin hari hari akan aku update blog tercinta .wah poyo je aku -.-' okay now mood aku dah okay kot . hopefully berterusan lah ye . okay stop stop story about my mood . ngeee

Hari ni mcm yang dah kitorang semua janji ,nak belajar buat cupcakes dgn Ayu . hee .wah rajin kan aku ? auww . Then pagi bangun sangat bersemangat .huuhhh ! HAHA tengah tengah siap siap kan tiba tiba . hujan hujan .OHH boringggg ! Call meyna then cakap keluar rumah pukul berapa semua . okay lepas hujan macam dah reda sikit kitorang pon gerak . ngee kesian meyna tunggu aku .uhhh sorry babe . ngee

Then jalan jalan pegi rumah Ayu yang dekat ini .hee kitorang blur mana satu rumah Ayu .haha . adohh then try je lah .yeah cool dapat pon :) sampai sampai borak borak kejap tunggu semua datang kan .hee . Minum air then makan sikit .hee Thankss babee ;)

Okaayy lepas Annur stg kitorang pon start our mission .yeah ! ;)

 Firstly , kena buat adunan mcm muffin . hee . bajet aku muka rajin turun dapur okayy :P

 snap snapp ;) ngeee

 Okay before masuk kan dlm oven ;) hee


 Yeahh selepas kuar oven dia naik jadi tembamm gilaa then bole masukkan dlm kotak yang comel ni ;) haha


 Ahaa . start na buat corak suda . mula mula letak cream ape ntah nama dia kat atas cupcake tadi . :D

 Sedang tekun  menyiapkan fondant dan membuat icing . ececehhhh :P
DONE ! hahah agak comot sikit tapi tape lah . percubaan pertama dari kami .Tadaaaa ~ HAHAHA . gila gedikk :P

Hee ,so dah terbukti aku tak buang masa holidays neh dgn TIDO ,ONLINE ,HANGOUT jeee kayy :P
Atleast ade jugak aku turun dapur .muahaha :P 

So korang korang yang tade keje ape tu kan ,buat lah cupcake .selain dapat makan kita jugak dapat merapatkan hubungan silaturrahim ;) auww :) best tao .plus banyak GOSSIP boleh dapat .hahaha :)) uuuwwhh!

Okay okay now aku tak mandi lagi sambil nak update blog .ngee . yeayy today hangout with Ayu and d others boyz . auww . NYETT kua dgn bestie dia kan ? :P BOO - WEKK :P haha *tadep unsur jealous kay kat situ . hahaha :P hmmm . wekss3 . muah muah . ILY nyett !:P 

Dah aku na mandi .bye bye you alls . take care !
xo,pink :)

5 comments:

roy@zabri the white said...

woi nak sikit kek tu......T.T

(: syai_sharif :) said...

alaaa syoknyaaaaa :D

pink said...

Zabri : ngee .nnt aku buat tok kayy ekk :P

Syai_sharif : ngee mmg syokkk! ;) hee

syue said...

waaa, bestnyaaa. nak jugak! jual la, nnt kakak beli! :)

pink said...

Kaka Syue : aha jual? hahaha tak laku la gamak nyaaa -.-' mana la kitorang pro . hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...