Wednesday, May 5, 2010

yeahh cool babe !

Hey hey .Ahaa .Mula hari ini aku akan tulis blog dgn ayat atau perkataan yang penuh .kira dah kurang la perkataan yang korang ta paham tu[aku cubaa laa] .haha :P ecehh sejak umur dah meningkat kan semalam so azam untuk blog tercinta ini :) auww . Okay hari ni na story lagi .weeee and heee~ 

 minah perasan .gedik neh .hahas .

Mlm semalam before aku tido ,baru relax relax kan .hehe .ada orang call .yaww .tgk num sume ta kenal .Aku angkat jea lah kan .ecehh then dengar suara gem .Omgoshh ! rendupppp sngad sngadd .tsk tsk :'( 
Thanksss sygg ingat bday aku . walaupun detik hari jadi itu dah na berakhir tapi tape .hehe :) then ltak ade lagi .sape la plak nehh .Dengar suara .yes i know you ! Nadd .haha .tapi hang la .kurang jelas dengar suara kau .huhu .Btw Thanksss sooo much cuz snggup keluar dorm na wish my bday .haha .Act gem and nadd satu dorm tapi dorg wish lain lain . hahas .lawakk jugaa but i'm appreciate okay! Ahaa baru na baring balik ,call lagi .Aku angkat jea la .ahaa .Aku kenal lagi sura korang la .Nabila Huda my darla ,imysm :') huhu Thanks okay for da wish ! muah muah ! 
Then lepas end call dgn bell ,baru lah aku dapat tido .hehe .yawww 
Thankss again for the wish ,people ! Muaahx!



Okayy hari ni sekolah mcm biasa sume kan .hehe pagi pagi datang sekolah dgn hati yang berbunga bunga .wahh gituu .Boo Miraaa :p hahahs
Okay hari aku main rugby .yaww .percaya tak? okayy anda semua kena tipu .hahas act kitorang belajar cara na main rugby .nextweek baru main betul betul .psst ! girlz versus girlz okayy :P hahahaha .best best! :)

Alaaa mcm biasala sekolah semua hari ni kan .hm agk penat la skg .balik sekolah jea terus tido sume .
huhu . 

Haha .then malam pulak ade ramai msg aku and call .haihh .hmm aku pulak kena -.-' 
tape lah .demi awk kan .uhhhh .poyos nya aku .gelak gelak kan -.-' blup !

Okayy la ,mata ngantok lagi .na tido .na mimpi indah .na chillin .na rehat .na sejok kan badan .na tenang kan hati .huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .peluh peluh dah -.-'

bye bye .love u !
take care

xo,pink


3 comments:

arifadela said...

selamat hari tue..
hahaha

Mya~Chan said...

heppy belated bufday dear myra~~!!!

pink said...

Arifadela : yee tuaa kep? :P
Kaka maz : Thankss kak :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...