Thursday, May 13, 2010

Loser.Double Loser.Whatever and Moron

Hey hey .muahaha*evil laugh . chillaaa .Title entry aku asal tu? haha .Saja gedik? Nope .Ada maksud tersirat okay .Biar aku saja yang tahu . Okay hari ni aku ponteng sekolah lagi . err bukan ponteng okay .Aku sakit .huhu .Every week mesti ada satu hari yang tak pergi school .huhu .Nasib badan la kan .haish .Boring kot duduk rumah je .Online then siap kan folio seni aku tu . Makan then tgk tv .Mmg bagus kan .

Okayy ehh look at my template .auww new template .haha ececeh act aku dah bosann lah tgk template sama jea tu yang saja tuka .tak lawa pon macam korang semua punyaaa kan .? ;) hee.
Hari ne patot nya tuition Physics ,Chemistry and Biology .Ada sebab sebab tertentu aku pon tak pergi lah .uppss bukan ponteng lagi nnt aku ganti lah hari sabtu .huishhh bangun pagi .Malasssss gilaaaaksssss !
Maybe aku akan susun atur balik jadual tuition semua kot .haha .kau kau kau ! wekss3 :P

Aku update belog ne act ptg tadi tapi disebabkan hujan ,petir sambar menyambar aku terus off lappy .hee
Then abah balik pegi tuition addmath .nasib iman tolong jaga kan tempat .uuuu Thanks weh ! :)
Aduh susah nya tade calculator .ye calculator kesayangan saya hilang .huhuuuuu :'(
haish dah la nextweek exam sume .Dugaan .yes .This year mmg banyak dugaan wehh .huhu .Tape tape .Mira kuat kan !
Ya Allah ,bantu lah hamba mu ini menghadapi semua dugaan .Amin .

Lepas balik tuition .tiba tiba perot aku mengidam Mc'Chicken .uuuuuu nyumyyy n teros ajak abah pegi Mc'd jap .alaaa drive-thru je .Hee .Abah pon dah paham perangai anak dea neh .haha gilaaa Mc'Chicken . Bagi aku 5 burger pon tape .haha gilaaa kau .-.-'

Cute kan kitty ne ? one day ,aku akan bela jugak walaopon seekor kucin .hee chaiyo2!

Okay now jam menunjukkan pukul 9.59pm .Chillaaa laa kan ? malam masih muda .hee banyak lah .esok sekolah ,tuition lagi .penat penat .stop lah mengeluh aku neh kan .demi masa depan juga .he elehh poyoo pulaksss .gegedikkk youuu .woot woot .Next week mid term uuu .Hope aku dapat buat walaupon masalah sekeliling mengelilingi .Amin amin amin :) *smiling .ecehhh
Wish me luck ya! muahx!

Okay okay .stop bebel .want to watching television -.-'
bye bye and take care ,readers !

xo,pink

4 comments:

arifadela said...

hahaha...
ape yg loser nye???

pink said...

Arifadela : hahaha :P adep lahh . hee
sebokk jee :P

enyheartsdiamond said...

a;ahhh..apa yg loser? meow tu?haha ;p

pink said...

Kaka cantik : hee loser tuu alaa sajep jee luahan hati act and dat meow tuuu ponn saje jee .hee ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...